OralBiotic Lozenges

Cmimi 3500 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Formule me Streptococcus salivarius per mireqenien e gojes dhe fytit, hundes dhe vesheve.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Ndër bakteret laktobacile më të dobishme për shëndetin e gojës, zakonisht Streptococcus salivarius është i pari që përftohet që në foshnjëri. BLIS K12® është një shtam i Streptococcus salivarius me aktivitet të fuqishëm, i cili kur merret rregullisht, ndihmon në ruajtjen e sistemit imunitar të gojës dhe fytit. Është provuar klinikisht që ndihmon në mirëmbajtjen e gojës, hundës dhe fytit dhe tek fëmijët. OralBiotic gjithashtu ndihmon në pastrimin e frymëmarrjes.
*Shtamet probiotike në këtë produkt janë identifikuar dhe vertetuar nga teknologjia ADN-fingerprinting.

Përdorimi: Të rriturit: 1 karamele, 1-4 herë në ditë. Fëmijët 2 vjec e sipër: 1 karamele, 1-5 herë në ditë. Karamelja të mbahet në gojë derisa të shkrihet pastaj të gëlltitet.

Paketimi: 60 karamele

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

Streptococcus salivarius K12 BLIS K12®)

1 Billion CFU

*

Përbërës të tjerë: FOS (Fruktooligosakaridet), xilitol, sorbitol, celulozë mikrokristaline, celulozë, dioksid silici, acid stearik (me origjinë bimore), aroma natyrale dhe pluhur rrepe. Përmban qumësht.

Produkte të tjera