Omega 3-6-9 Liquid

Cmimi 2660 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Perzierje optimale e acideve yndyrore esenciale te vajit te farave te lirit, ullirit, embrionit te grurit dhe evening Primrose.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

NOW® Omega 3-6-9 Liquid është një përzierje optimale e acideve yndyrore esenciale të vajit te farave të lirit, ullirit, embrionit të grurit dhe evening Primrose. 95% e peshës së produktit është e përbërë nga vajrat organik.

*Acide yndyrore për një lugë gjelle: Omega-3 (Acid Linolenik) 6 g, Omega-6 (Acid Linoleik & GLA) 3 g, Gamma Acid Linolenik (GLA) 150 mg, Omega-9 (Acid Oleik) 3 g

Përdorimi1 lugë gjelle 1 ose 2 herë në ditë mundësisht të shoqëruar me ushqim. Mbajeni në frigorifer.

Paketimi: 473 ml

Produkte të tjera