Now – Horny Goat Weed Extract 750mg

Cmimi 2790 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Horny Goat Weed Extract është një bimë e cila është përdorur që në lashtësi nga mjekësia alternative kineze. Ky suplement ka në përbërje Epimedium dhe maca, bimë të njohura për vetitë e tyre tonike në organizëm dhe për rritjen e vitalitetit.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Now – Horny Goat Weed Extract 750mg

Horny Goat Weed Extract është një bimë e cila është përdorur që në lashtësi nga mjekësia alternative kineze. Ky suplement ka në përbërje Epimedium dhe maca, bimë të njohura për vetitë e tyre tonike në organizëm dhe për rritjen e vitalitetit.

Formulë bimore për femra dhe meshkuj
Udhëzime mbi pëdorimin
Rekomandohet 1 tabletë cdo ditë, gjatë një vakti.

Produkte të tjera