Hyaluronic Acid, Double Strength 100mg Veg Caps

Cmimi 4100 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Formule e pasur me Acid hialuronik, L-Proline, Acid Alpha Lipoik dhe ekstrakt nga farat e rrushit.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Lubrifikon artikulacionet
Me L-Prolinë, Acid Alpha Lipoik, ekstrakt nga farat e rrushit
Acidi Hialuronik është një përbërës i pranishëm në çdo ind të trupit, me përqendrime më të larta tek indet lidhore të tilla si lëkura dhe kërcet. Acidi Hialuronik është një përbërës i rëndësishëm i lëngjeve të artikulacioneve, ku shërben si lubrifikant dhe ruan artikulacionet nga forcat shtypëse. L-Prolina, Acid Alpha Lipoik dhe ekstrakti farave të rrushit plotësojnë këtë formulë për një veprim optimal.

Përdorimi: 1 kapsulë, 1 deri në 2 herë në ditë me ushqim.

Paketimi: 60 kapsula

Përmbajtja

Sasia për dozim:

Sasia % së vlerës ditore

Natrium (nga Hialuronat natriumi)

10 mg

<1% Acid Hialuronik (nga Hialuronat natriumi) 100 mg * L-Prolinë (Formë e lirë) 100 mg * Acid Alpha Lipoik 50 mg * Ekstrakt nga fara e rrushit (Vitis vinifera) (I Standartizuar për Polifenole) 25 mg * Përbërës të tjerë: Celulozë (kapsulë), miell orizi, Stearate Magnezi (origjinë bimore) dhe Silic.

Produkte të tjera