Fortex – Vitamin C 500 + Zink + D3 Direct

Cmimi 970 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Fortex Vitamin C 500 mg + zink +D3 Direct rekomandohet gjatë gjithë vitit, por sidomos tani në pranverë, pasi ndihmon kundër alergjive stinore për të gjithë familjen.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Fortex Vitamin C 500 mg + zink +D3 Direct rekomandohet gjatë gjithë vitit, por sidomos tani në pranverë, pasi ndihmon kundër alergjive stinore për të gjithë familjen.

Vitamina C është shumë e rëndësishme për mbrojtjen e organizmit, pasi ndikon në rritjen e prodhimit të qelizave të bardha dhe nivelin e duhur të interferonit (proteinë që luan një rol të rëndësishëm në shumëfishimin e viruseve).

Vitamina C ndikon gjithashtu në:

Mbajtjen në gjëndje shumë të mirë të venave të gjakut
Absorbimin e hekurit nga organizmi
Rekuperimin e shpejtë në rast sëmundje
Fortex Vitamin C 500 mg + zink +D3 Direct ju ofron jo vetëm nutrientë të rëndësishëm, që ndihmojnë në forcimin e sistemit imunitar, por gjithashtu dhe një shije të këndshme. Vitamina C dhe zinku ndihmojnë në mirëfunksionimin e sistemit imunitar si dhe mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.

Udhëzime mbi përdorimin
Kjo vitaminë është e paketuar në bustina pluhuri që mund të pihet pa ujë dhe është shumë e shijshme. Rekomandohen 1-2 bustina në ditë.

Produkte të tjera