Fortex – Prostamax

Cmimi 1500 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Mbështet funksionimin normal të gjëndrës së prostates;
Reduktimin e nevojës për urinim të shpeshtë gjatë natës;
Spermatogjenezën normale dhe funksionin seksual te meshkujt.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Prostamax ndihmon në:
Mbështet funksionimin normal të gjëndrës së prostates;
Reduktimin e nevojës për urinim të shpeshtë gjatë natës;
Spermatogjenezën normale dhe funksionin seksual te meshkujt.
Gjithashtu ju tregojmë se ky produkt përmban:
Përbërësit

Ekstrakt i pemës së palmës Saw (Serenoa repens)
Ekstrakt hithre (Urtica dioica)
Ekstrakt i shelgut Hoary (Epilobium parviflorum)
Selen
Udhëzime mbi përdorimin
Në 10 ditët e para merret 1 kapsulë, 2 herë në ditë. Ndërkohë pas ditës së dhjetë, 1 kapsulë 1 njëherë në ditë.

Ndërkohë kohëzgjatja e rekomanduar e marrjes: 4-6 javë. PROSTAMAX rekomandohet për meshkuj mbi 18 vjeç.

Ky suplement është zgjidhja më e mirë dhe më e shpejtë për të gjithë meshkujt.

Produkte të tjera