Fenugreek 500 mg Veg Capsules

Cmimi 1350 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Bime tradicionale e cila permban proteina, vitamine C, niacin, kalium, dhe diosgenin.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Fenugreek është një nga bimët më të vjetra të përdorura në Greqinë e lashtë dhe Kinë. Fenugreek përmban proteina, vitaminë C, niacin, kalium, dhe diosgenin (e cila ështeë një kompleks që ka veti të ngjashme me estrogjenin).

Përdorimi: 2 kapsula, 1-3 herë në ditë.

Paketimi: 100 kapsula

Përmbajtja Sasia për dozim: Sasia %  vlerës ditore
Totali Karbohidrateve <1 g <1%*
Fenugreek organik (Trigonella foenum-graecum) (fara) 1 g (1,000 mg) *

Përbërës të tjerë: Celulozë (kapsulë), Acid stearik (origjinë bimore), stearat magnezi dhe silic.

Produkte të tjera