ESI – Vaj Bajame 500ml

Cmimi 1750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Vaji i bajames së ëmbël është përdorur tradicionalisht për vetitë e tij hidratuese dhe zbutëse. Nëpërmjet presimit në të ftohtë të farave të bajames, cilësia e vajit dhe vetitë e tij ushqyese nuk preken.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Vaji i Bajames së ëmbël

Vaji hidratues dhe zbutës i bajames

Vaji i bajames së ëmbël është përdorur tradicionalisht për vetitë e tij hidratuese dhe zbutëse. Nëpërmjet presimit në të ftohtë të farave të bajames, cilësia e vajit dhe vetitë e tij ushqyese nuk preken.

Vaji i bajames së ëmbël është i pasur me acide oleike dhe linoleike të cilat kanë veti zbutëse dhe rekomandohen për trajtimin e lëkurës së thatë, të dehidratuar, lufton kruarjet e lëkurës dhe të djegurat.

Udhëzime mbi përdorimin

Për përdorim të brendshëm: 1 deri në 2 lugë në ditë.
Për përdorim të jashtëm: Sipas nevojës.

Kujdes! Mbani larg fëmijëve nën 3 vjeç. Mos tejkaloni dozën ditore të rekomanduar. Suplementet nuk duhet të zëvendësojnë një dietë ushqimore të balancuar dhe një stil jetese të shëndetshëm.

Produkte të tjera