Bionike – Defence Sun No-shine Fluid (SPF 50)

Cmimi 1750 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Krem dielli me SPF 50 +, ideal për lëkurat normale në mikse. Ka një teksurë të lehtë dhe të padukshme, e cila i jep lëkurës një pamje mat.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Përshkrimi i Produktit
Krem dielli me SPF 50 +, ideal për lëkurat normale në mikse. Ka një teksurë të lehtë dhe të padukshme, e cila i jep lëkurës një pamje mat.

Dhuron një mbrojtje të trefishtë ndaj diellit
Mbron nga dëmtimet afatshkurtra që rrezet UVA dhe UVB shkaktojnë.
Mbron nga radikalet e lira të shkaktuara nga rrezet IR.
Mbron nga dëmtimet afatgjata falë kompleksit “Pro-Repair”.
Përmban
Filtra UVA dhe UVB: mbrojnë lëkurën nga rrezet e diellit.

“Pro-Repair complex”: një sinergji e veçantë mes përbërësve aktiv si:

Niacina: Lufton dëmet biologjike, duke forcuar mbrojtjen natyrore të ADN-së dhe mekanizmat e rigjenerimit.
Beta-Glukan / L-karnitine: Patentë perberesish që stimulojne sistemet e mbrojtjes natyrale të lëkurës, dhe luftojne radikalet e lira.
Vitamina E: Ka veti antioksidante.
Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni produktin para ekspozimit në diell dhe përsërisni aplikimin sa herë të jetë e nevojshme.

 

 

Produkte të tjera