DEFENCE SUN BABY&KID - FLUID LOTION 50+

Cmimi 2300 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Fluid me mbrojtje maksimale SPF 50+ per bebet dhe femijet.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Dhuron nje mbrojtje te trefishte ndaj diellit:

  • Mbron nga demtimet afatshkurtra qe rrezet UVA dhe UVB shkaktojne.
  • Mbron nga radikalet e lira te shkaktuara nga rrezet IR.
  • Mbron nga demtimet afatgjata fale kompleksit “PRO- REPAIR”.

Permban :

Teknologjia NETWORK EXPERT:  Bazuar ne nje polimer special, i cili formon nje rrjete mbi lekure qe “ruan” filtrat, gje qe rezulton ne shperndarje maksimale te diellit mbi lekure dhe permiresim te performances se filtrimit.

Kompleksi PRO-Repair, nje sinergji e vecante e perberesve aktive:

  • Niacin: ndihmon per te luftuar demtimin biologjik, duke forcuar keshtu mekanizmat e mbrojtjes natyrale te ADN-se dhe riparimit.
  • Beta-Glucan/L-Carnosine: Patente e perberesve qe stimulojne sistemet natyrale te mbrojtjes te lekures dhe luftojne radikalet e lira.
  • Vitamin E:  Ka efekt antioksidues.

Perdorimi: Aplikojeni para ekspozimit ne diell dhe perserisni aplikimin cdo dy ore ose sa here te jete e nevojshme. Tundeni para perdorimit.

Paketimi: 125 ml

Produkte të tjera