Curasept – Xhel Paradontal me 1% klorheksidinë

Cmimi 945 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Xhel për luftimin e baktereve në gojë.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Përshkrimi i Produktit
Curasept – Xhel Paradontal me 1% klorheksidinë

Xhel Paradontal me 1% klorheksidinë është një trajtim për të lehtësuar simptomat e irritimit, në personat që mbajnë proteza ose pajisje ortodontike, në pacientët periodontalë dhe me implante. Falë pranisë së PVP VA Copolymer, formon një film mbrojtës në mishrat e dhëmbëve duke ndihmuar, me një veprim mekanik, të lehtësojë simptomat e shkaktuara nga irritimi i mukozës së gojës. Gjithashtu parandalon, me të njëjtin mekanizëm, formimin dhe depozitimin e pllakës dentare. Prania e 1% klorheksidinë siguron një veprim efektiv antiseptik. Vepron menjëherë dhe nuk shkakton djegie.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël xheli, me gisht ose me një furçë dhëmbësh Curaprox jashtëzakonisht të butë, në mishrat e dhëmbëve, duke i masazhuar ato.

Produkte të tjera