Curasept – Shplarës ADS Implant 0.2%

Cmimi 1035 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi
Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Përshkrimi i Produktit
Curasept ADS Implant është një shplarës goje antiseptik me acid hialuronik që maksimizon proceset riparuese të mukozës orale.

Formulimi
Formulë shumë efektive kundër pllakave bazuar në:

Kloreheksidinë 0.2% karakterizohet nga një efekt i shpejtë dhe mbajtje e lartë nga kaviteti oral, gjë që sjell efekt antibakterial dhe kundër pllakave për 8 deri në 12 orë.
ADS (Anti-Discoloration System) që parandalon njollat ​​e dhëmbëve, një efekt tipik anësor i produkteve të tjera me klorheksidinë.
PVP-VA dhe Acid Hialuronik për një efekt të zgjatur balancues dhe shërues të indeve në kavitetin oral.
PVP-VA (Poly Vinyl Pyrrolidone Vinyl Acetate) është një ko-polimer me veti mukoadezive që ka aftësi të formojë një film mbrojtës në strukturat e kavitetit. Falë këtij filmi parandalohet grumbullimi i baktereve në sipërfaqet e dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve.
Acidi Hialuronik mbron membranat dhe nxit proceset riparuese.
Kujdes! Vetëm për përdorim të jashtëm. Mos e gëlltisni. Mbajeni larg fëmijëve. Mbajeni larg nga drita dhe nxehtësia.

Udhëzime mbi përdorimin
Shplani gojën për rreth një minutë me 10ml shplarës të paholluar. Përsëriteni 2 herë në ditë, pas vakteve kryesore. Rekomandohet të përdoret pas larjes së dhëmbëve. Mundohuni të shmangni sa më shumë pirjen e duhanit dhe ushqimet që mund të lëshojnë ngjyrë (si kafja apo çaji) të paktën një orë pas trajtimit. Vazhdoni me përdorimin për të paktën 7-14 ditë.

Produkte të tjera