Curasept – Periodontal Gel rigjenerues 0.5%

Cmimi 945 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Falë prezencës së PVP-Va, ky xhel rigjenerues formon një film mbrojtës në mishrat e dhëmbëve. Ky film ka një efekt mekanik dhe ndihmon në largimin e simptomave të irritimeve të mukozës orale.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Falë prezencës së PVP-Va, ky xhel rigjenerues formon një film mbrojtës në mishrat e dhëmbëve. Ky film ka një efekt mekanik dhe ndihmon në largimin e simptomave të irritimeve të mukozës orale. Indikohet në rastet kur është i nevojshë shërimi i shpejtë i lezioneve mukozale, veçanërisht pas terapive komplekse dentare: ektraktimet komplekse, vendosja e implanteve, rigjenerimi i kockave, operacionet periodontale kozmetike.

Sistemi Anti-Discoloration ADS që parandalon njollat ​​e dhëmbëve, një efekt tipik anësor i pastave të tjera me Klorheksidinë falë frenimit të dy reaksioneve kimike me origjinë ne procesin e pigmentimit dentar.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikoni një sasi të vogël të produktit në zonën e prekur, me ndihmën e gishtit tuaj ose me ndihmën e një furçe shumë të butë. Mos e shplaj. Për aplikim interdentar përdorni furçat e përshtatshme. Në rast hipersensitiviteti konsultohuni me mjekun tuaj.

Kujdes! Vetëm për përdorim të jashtë. Mos e gëlltisni. Mbajeni larg fëmijëve. Mbajeni larg burimeve të nxehtësisë.

Produkte të tjera