Curasept – Pastë dhëmbësh ADS 720 (CHX 0.20)

Cmimi 756 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Curasept ADS Pastë me 0,20% klorheksidinë është veçanërisht e indikuar në personat që mbajnë proteza, aparate ortodontike dhe që vuajnë nga inflamacionet e mishrave të dhëmbëve.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Curasept ADS Pastë me 0,20% klorheksidinë është veçanërisht e indikuar në personat që mbajnë proteza, aparate ortodontike dhe që vuajnë nga inflamacionet e mishrave të dhëmbëve.

Pasta e dhëmbëve Curaspet ADS me Klorheksidine 0.20% është krijuar për të garantuar higjenën maksimale të gojës falë veprimit kundër pllakave dhe ri-mineralizimit që përmirëson mirëqenien e dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Mbron mishrat dhe smaltin e dhëmbëve. Fluori rimineralizon smaltin e dhëmbëve duke parandaluar demineralizimin dhe rrit rezistencën ndaj kariesit duke penguar enzimat e baktereve.

Si funksionon?
Pasta e dhëmbëve nga Curasept, e linjës ADS, përdor një formulë të veçantë inovative që mbron dhëmbët dhe mishrat e dhëmbëve duke kufizuar çdo rrezik për shëndetin e kavitetit oral.

Formula e tij përmban:

Klorheksidine 0.20% e cila, me një formulë intensive, është në gjendje të ruajë veprimin e saj kundër pllakave dhe kundër baktereve për 8-12 orë;
Sistemi Anti-Discoloration ADS që parandalon njollat ​​e dhëmbëve, një efekt tipik anësor i pastave të tjera me klorheksidinë falë frenimit të dy reaksioneve kimike me origjinë ne procesin e pigmentimit dentar.
Udhëzime mbi përdorimin
Përdoreni si një pastë normale 2-3 herë në ditë për dy muaj.

Produkte të tjera