Alpino – Pomadë kundër kallove

Cmimi 400 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi
Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Përshkrimi i Produktit
Pomadë që heq, pa irrituar, kallot. Veçanërisht e indikuar për eleminimin e kallove poshtë këmbës dhe thembrës, në mënyrë të shpejtë dhe pa dhimbje, falë përqindjes së lartë të përbërësve aktivë.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në kallo për 4-5 ditë, në mëngjes dhe darkë, duke evituar lëkurën përreth.

Perberesit: Acid salicilik, vazeline, lanolin, acid laktik

Produkte të tjera