Ultrasonic Glass Swirl USB Oil Diffuser

Cmimi 7500 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Difuzor ambjenti me xham te perpunuar me dore.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.
  • Xham i përpunuar me dorë
  • Hidhni ujë dhe vajra esencial
  • Avull i ftohtë/ Pa nxehtësi
  • Fiket automatikisht
  • Nuk bën zhurmë

NOW® Ultrasonic Glass Swirl USB Oil Diffuser bashkon aromaterapinë me një risi shkencore, e cila lejon lidhjen e difuzorit me lap top-in tuaj me anë të një kordoni USB. Ky difuzor është pa BPA, vepron deri në 4 orë dhe përdor valë ultrasonike me frekuencë të lartë për të krijuar avullin. Difuzori nuk përdor nxehtësi, kjo garanton ruajtjen e integritetit të vajrave esencial dhe vetive të tyre. Me dizajn modern, pa zhurmë dhe fikje automatike, ky difuzor është ideal për zyrën dhe shtëpinë tuaj.

Përdorimi: 70 ml ujë dhe 5 pika nga vaji esencial i preferuar. Difuzori do të fiket automatikisht pasi të mbarojë uji.

Produkte të tjera