Ultradent – Opalesence (pastë zbardhuese)

Cmimi 1500 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

Pasta zbardhuese Opalescence është një mënyrë efektive për të mbajtur dhëmbë të bardhë dhe të shkëlqyer. Kjo pastë zbardhuese profesionale jo vetëm që largon papastërtitë mbi sipërfaqen e dhëmbëve por gjithashtu me formulën e saj ndihmon në forcimin e tyre.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

Pasta zbardhuese Opalescence është një mënyrë efektive për të mbajtur dhëmbë të bardhë dhe të shkëlqyer. Kjo pastë zbardhuese profesionale jo vetëm që largon papastërtitë mbi sipërfaqen e dhëmbëve por gjithashtu me formulën e saj ndihmon në forcimin e tyre. Mund të përdoret çdo ditë. Ofron mbrotje për zmaltin e dhëmbëve dhe ndihmon në parandalimin e kariesit. Rekomandohet dhe pas trajtimeve zbardhuese të dhëmbëve për mirëmbajtje.

Çfarë ofron Opalescence:

  • Çlirim i shpejtë dhe efiçient i fluorit
  • Përthithje e shpejtë e fluorit nga zmalti
  • Përforcon mbrotjen e zmaltit
  • Shije mente
Produkte të tjera