Curasept – Shpëlarës ADS® 205

Cmimi 1035 L

Kliko në butonin e shportës nëse dëshiron të vendosësh këtë produkt në listen e porosive.
Përshkrimi

I përshtatshëm për të gjithë pacientët e predispozuar ndaj gengivitit dhe patologjive periodontale. Falë klorheksidinë diglukonatit 0.05% dhe florurit te natriumit 0.05% është një zëvendësues ideal i pastës kur përdoret nga individë që mbajne tela dhe aparate ortodontikë.

Per te berë nje porosi direkte kliko në butonin e Telefonatës ose WhatsApp.

I përshtatshëm për të gjithë pacientët e predispozuar ndaj gengivitit dhe patologjive periodontale. Falë klorheksidinë diglukonatit 0.05% dhe florurit te natriumit 0.05% është një zëvendësues ideal i pastës kur përdoret nga individë që mbajne tela dhe aparate ortodontikë. Pacientët me aftësi të kufizuara mund të përmirësojnë rezultatet e pastrimit me CHX. Kompliancë e lartë falë ADS® Anti-Discoloration System.

Produkte të tjera